Σύστημα συναγερμού

Νιώστε ασφάλεια στο χώρο σας με σύστημα συναγερμού από την Aegis. Κορυφαίες επιλογές απο τους ειδικούς των συναγερμών

Συστήματα συναγερμού

Στην Aegis Systems πιστεύουμε στην ασφάλεια και με την πολυετή πείρα μας προτείνουμε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε για την ασφάλεια του χώρου σας. Φροντίζουμε να προσφέρουμε όλες τις λύσεις για ασφάλεια δημιουργώντας μοναδικά πακέτα προσφορών. 

Απομακρυσμένος έλεγχος

Τα συστήματά μας διαθέτουν απομακρυσμένο έλεγχο από το κινητό σας τηλέφωνο

Ποιοτικά υλικά

Τα υλικά μας προέρχεται αποκλειστικά από ποιοτικούς και επώνυμους κατασκευαστές

Πιστοποιημένοι τεχνικοί

Οι τεχνικοί μας διαθέτουν άδεια Security, απαραίτητη για εγκαταστάσεις συστήματων ασφαλείας

Υπεύθυνη υποστήριξη

Η τεχνική υποστήριξη της Aegis Systems είναι δίπλα σας για να αισθάνεστε ασφαλής 24ώρες το 24ωρο.

Προτεινόμενα συστήματα συναγερμού

Δείτε παρακάτω τις προτάσεις μας για την ασφάλεια του χώρου σας που σας προτείνει η Aegis Systems και δώστε την καλύτερη ασφάλεια στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας. Οι Aegis Systems είναι δίπλα σας για να σας λύσει όλες σας τις απορίες. 

Ασύρματοι συναγερμοί Ajax

Tο πιο βραβευμένο ασύρματο σύστημα συναγερμού Ajax είναι εδώ για να σας προσφέρει την καλύτερη λύση για την ασφαλεία σας​

Τεχνική μελέτη του χώρου σας

Η εταιρία έχοντας ως γνώμονα την ασφάλειά σας αναλαμβάνει να σας παραδώσει ένα σύστημα συναγερμού σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. Και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και φυσικά καμία δέσμευση. Προσέχουμε κάθε λεπτομέρεια και χαρτογραφούμε τον χώρο σας έτσι ώστε να σας προτείνουμε μία ολοκληρωμένη πρόταση. Με την αποδοχή της προσφορά προχωράμε στην εγκατάσταση του συναγερμού.

Επώνυμα προϊοντα

Μετά τη μελέτη, η Aegis Systems επιλέγει για εσάς και προτείνει το ποιοτικότερο σύστημα για την μέγιστη ασφάλεια του χώρου σας. Ο εξοπλισμός καθώς και ο συνδυασμός υλικών είναι σημαντικός και κρίσιμος παράγοντας για την αποτελεσματικότητα ενός συστήματος ασφαλείας. Γνωρίζοντας το αυτό προτείνουμε στους πελάτες μας επώνυμα προϊόντα όπως η Ajax, Dahua, Blebox, Mobotix, IDS.

Κέντρο Λήψης Σημάτων

Oλοκληρώνουμε την ασφάλειά σας με σύνδεση του συναγερμού με 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων.

Η ασφάλειά σας ενισχύεται 100% με την σύνδεση του συναγερμού σας στο Κέντρο Λήψης Σημάτων. Έτσι, στην παραμικρή απόπειρα διάρρηξης, ο συναγερμός σας στέλνει το σήμα κινδύνου στο 24ωρο Κέντρο και οι έμπειροι χειριστές ειδοποιούν άμεσα τον ιδιοκτήτη και την Αστυνομία, όπου κι αν βρίσκεστε.


Ζητήστε προσφορά

210 98 89 899

Καλέστε μας για ραντεβού
6948 805799 - 6944 263846

Στείλτε μας email

info@aegisystems.gr

Online προσφορά

Προσφορά μέσω φόρμας

Ελάτε στο χώρο μας

Σόλωνος 22 (είσοδος από Σωκράτους 200) Καλλιθέα

Μετάβαση στο περιεχόμενο