Ασύρματοι συναγερμοί Ajax από 335€ με την εγκατάσταση

Tο πιο βραβευμένο ασύρματο σύστημα συναγερμού Ajax είναι εδώ για να σας προσφέρει την καλύτερη λύση για την ασφαλεία σας

Ασύρματοι συναγερμοί Ajax

Tο πιο βραβευμένο ασύρματο σύστημα συναγερμού Ajax είναι εδώ για να σας προσφέρει την καλύτερη λύση για την ασφαλεία σας. Συναγερμοί που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις της εποχής παρέχοντας σας την ασφάλεια που χρειάζεστε. Με πρωτοποριακό σχεδιασμό, διαθεσιμότητα σε 2 χρώματα αλλά και οι μοναδικές λειτουργίες του, κατατάσει το ασύρματο σύστημα συναγερμού Ajax, ως ένα από τα κορυφαία συστήματα της αγοράς. Ο συναγερμός Ajax διαθέτει μεγάλο αριθμό περιφερειακών όπως ανιχνευτές κίνησης, μαγνητικές επαφές, ανιχνευτές θραύσης κρυστάλλων ,ανιχνευτές καπνού, ασύρματα ρελλέ μετατρέποντάς το χώρο σας σε “έξυπνο”, ανιχνευτές πλημμύρας κλπ.

Δείτε παρακάτω τις προτάσεις μας για την ασφάλεια του χώρου σας που σας προτείνει η Aegis Systems και δώστε την καλύτερη ασφάλεια στο σπίτι. Οι Aegis Systems είναι δίπλα σας για να προσφέρει τις καλύτερες προτάσεις ασφάλειας.

O συναγερμός Ajax StarterBasic περιλαμβάνει 

  • 1x Mονάδα Hub
  • 1x Ραντάρ MotionProtect
  • 1x Mαγνητική παγίδα DoorProtect
  • 1x Τηλεχειριστήριο SpaceControl.

Δωρεάν εφαρμογή Ajax

O συναγερμός Ajax διαθέτει δωρεάν εφαρμογή για να έχετε έλεγχο του συναγερμού σας όπου κι αν βρίσκεστε. 

Ο έλεγχος του συναγερμού σας με λίγα κλικ.

Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση του συστήματος, να οπλίσετε, να αφοπλίσετε και να δείτε ζωντανά συνδεδεμένες κάμερες και καταγραφικά. Όλα αυτά με μερικά μόνο κλικ στο smartphone ή το tablet.

Εφαρμογή ασύρματου συναγερμού Ajax

210 98 89 899

Καλέστε μας για ραντεβού
6948 805799 - 6944 263846

Στείλτε μας email

info@aegisystems.gr

Online προσφορά

Προσφορά μέσω φόρμας

Ελάτε στο χώρο μας

Σόλωνος 22 (είσοδος από Σωκράτους 200) Καλλιθέα

Μετάβαση στο περιεχόμενο